Leren & Ontwikkelen

Aligning vision and strategy

In-company trajecten

In het kort

Bij Drakenfruit vinden we het belangrijk dat we jouw ontwikkelingsdoelen bereiken. In veel gevallen is maatwerk daarvoor de meest passende oplossing. Met onze in-company trajecten bieden we je het allerbeste: een combinatie van groepstrainingen, facilitation sessies en (eventueel) individuele coaching. Op basis van jullie unieke ontwikkelingsvraag stellen wij een traject op.

Webinars & online lezingen voor professionals

Masterclass: Inclusieve projecten opzetten

Is het tijd om je projecten inclusiever te maken? Dan is dit de Masterclass voor jou! We doorlopen 13 belangrijke onderdelen van een project en behandelen ze vanuit een inclusieve lens. Maak gebruik van de tijdelijke korting.

Inclusie & Ik (whatsapp cursus)

Ben jij een professional die zich in wil zetten voor het creeeren van een meer inclusieve wereld?  Wil je een beter begrip krijgen van inclusie en wil je weten hoe dit tot uiting komt in je persoonlijke en professionele leven? Dan is deze whatsapp cursus voor jou! 

Echte inspraak

Een diversiteit aan perspectieven kan onwijs waardevol zijn. Zeker wanneer een organisatie samenwerkt met communities of wanneer er verschillende stakeholders zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat de verschillende perspectieven niet alleen gehoord worden, maar ook daadwerkelijk invloed hebben? Je leert het in het webinar ‘Echte inspraak’. 

Een veilige werk- en leeromgeving creëren door calling in & calling out

Een veilige werk- en leeromgeving is essentieel voor zowel werken als leren. Maar, gezegd is makkelijker dan gedaan. Het creëren van een veilige werk- en/of leeromgeving vraagt om een aantal belangrijke vaardigheden. In dit webinar leren we je alles rondom calling in en calling out, zodat jij deze methodes kunt gebruiken om het gevoel van veiligheid in jouw omgeving te vergroten.

On becoming more inclusive

Het worden van een inclusieve organisatie of instelling is uitdagend. In deze lezing krijg je een lens waarmee je naar je eigen organisatie kunt kijken. De inzichten helpen bij het achterhalen welke obstakels in jouw organisatie in de weg staan van het worden van een inclusievere omgeving. De lezing is opgebouwd rond drie kernconcepten:
  • (H)erkenning
  • Representatie
  • Redistributie
In de lezing worden voorbeelden gebruikt om je een beter begrip van elk concept te geven. De lezing is vooral gericht op educatieve instellingen, maar kan worden vertaald naar alle soorten organisaties.

Webinars & online lezingen speciaal voor onderwijsprofessionals

Co-creëren van een onderwijsprogramma

Binnenkort

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?