Strategietrajecten

Aligning vision & strategy

Onze kijk op strategie 

Wij geloven dat het essentieel is om een goed fundament te leggen als je gaat werken aan inclusie. Dit helpt te voorkomen dat initiatieven averechts werken of dat er veel tijd en geld wordt besteed zonder effectief resultaat. Door vanaf het begin een strategische aanpak te volgen, zorgen we ervoor dat elke stap in lijn ligt met de doelen en waarden van je organisatie. 

Onze aanpak

Begrijpen van behoeften

We beginnen met een intake om inzicht te krijgen in de unieke context van jouw organisatie. We stellen de juiste vragen om te ontdekken waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Doelstelling en planning

Op basis van onze analyse definiëren we samen duidelijke doelen en stellen we een routekaart op. Deze routekaart dient als kompas voor het traject en zorgt ervoor dat we samen in de juiste richting bewegen.

Uitvoering en begeleiding

Tijdens het traject bieden we uitgebreide begeleiding. Dit omvat bijvoorbeeld periodieke sessies, adviezen en check-ins om ervoor te zorgen dat we op koers blijven en je organisatie de beoogde vooruitgang boekt.

Evaluatie en aanpassing

Na elke fase evalueren we de voortgang zorgvuldig. We passen de strategie aan waar nodig, zodat we blijvende impact kunnen garanderen.

Voor wie

Onze strategietrajecten zijn ideaal voor organisaties die:

  • Een duidelijke routekaart nodig hebben om hun D&I-strategie te ontwikkelen
  • Een langdurig, gedegen proces willen doorlopen om inclusieve doelen te bereiken

Boek een kennismakingsgesprek

 

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?