VISIE

Waar wij in geloven en waar wij voor gaan.

Wij geloven dat ieder mens en iedere organisatie invloed heeft. En als je dan die invloed hebt, kun je twee dingen doen. Je kunt die invloed gebruiken om de status quo in stand te houden, of je kunt die invloed gebruiken om een mooiere maatschappij (of organisatie, want dat is een maatschappij in het klein) te bouwen. Drakenfruit gaat voor het laatste. Want een mooiere toekomst overkomt je niet, die maak je.

MISSIE

Waarom we doen wat we doen.

Er gebeurt een hoop in de wereld. Zo zien we dat organisaties een omslag willen maken naar gelijkwaardiger en minder hiërarchische organisaties. We zien een verandering in onze ideeën over werk, leren en leven.

Maar veranderingen zo groot als deze, vragen om fundamenteel ander gedrag en fundamenteel andere overtuigingen. Die gewoonten zijn moeilijk te veranderen, we know. Drakenfruit is er om je daar bij te helpen. We houden spiegels voor, stellen de juiste vragen en kunnen als outsider de patronen onderscheppen waar je zelf een blinde vlek voor hebt gekregen. Zo zorgen we dat wat je zegt, ook is wat je doet.

Onze klanten zijn organisaties die zichzelf en hun maatschappelijke rol serieus nemen. Onze favoriete klanten wéten dat hun medewerkers essentieel zijn en dat ze daar goed voor moeten zorgen. Ze maken een commitment om te werken aan duurzame verbeteringen, maar vinden het soms lastig om de juiste formulering te vinden of een passende route voor verandering te ontwerpen. En daarmee helpen wij ze met alle liefde en plezier!

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?