Audits & Scans

Aligning vision & strategy

Onze kijk op audits & scans 

Goed inzicht is essentieel om je organisatie te helpen de diversiteits- en inclusiedoelen te bereiken. Onze aanpak van audits en scans is daarom gericht op het verschaffen van zowel gedetailleerde als snelle inzichten die kunnen worden gebruikt om gerichte verbeteringen door te voeren.

 

Onze filosofie

Zowel audits als scans zijn waardevolle tools om organisaties te ondersteunen bij hun D&I-reis. Onze instrumenten worden ingezet op een manier die past bij de unieke behoeften en doelen van elke klant. Of het nu gaat om het verkrijgen van snelle inzichten of het uitvoeren van diepgaande analyses, onze aanpak is gericht op het bieden van bruikbare, impactvolle aanbevelingen die helpen bij het creëren van een inclusieve cultuur.

Audits

Onze audits zijn diepgaande evaluaties gericht op het leveren van gedetailleerde inzichten in hoe je organisatie presteert op het gebied van diversiteit en inclusie. Met een formele en gestructureerde aanpak analyseren we jullie beleid, processen en cultuur om vast te stellen waar jullie staan. Het doel is om grondige en praktische aanbevelingen te geven waarmee je organisatie duidelijke en meetbare vooruitgang kan boeken.

 

Scans

De scans van Drakenfruit zijn ontworpen om snelle inzichten te geven in de huidige staat van je organisatie op het gebied van diversiteit en inclusie. Op bedrijfsniveau, of op een specifiek onderwerp. Ze bieden een breed overzicht van sterke punten en aandachtsgebieden, zodat je snel kunt identificeren waar de grootste kansen liggen voor verbetering. Scans zijn vaak de eerste stap in een proces dat leidt tot verdere analyse en actie. 

Scans

Audits

Vacature check

Onze Inclusieve Vacaturecheck beoordeelt vacatures op inclusieve taal en toegankelijkheid, en helpt organisaties inclusie te bevorderen vanaf de eerste stap in het wervingsproces. Door middel van een gedetailleerde analyse en praktische aanbevelingen dragen we bij aan het creëren van een uitnodigende omgeving voor divers talent.

 

Inclusie Quick Scan

De Quickscan Inclusieve Organisatie, Visie, Strategie & Beleid biedt een  evaluatie van de inclusiviteit van je organisatie op het gebied van visie, strategie en beleid. Binnen slechts een paar minuten krijg je inzichten die een solide basis vormen voor het versterken van inclusieve groei en ontwikkeling.

Inclusiviteitsaudit

De Inclusiviteitsaudit is een grondige evaluatie van de inclusiviteit binnen een organisatie. Deze audit identificeert sterke punten en verbeterpunten om organisaties te helpen strategische acties te ondernemen voor een meer inclusieve cultuur.

Beleid- en processen audit

De beleid- en processen audit is een evaluatie van de bestaande D&I-beleidslijnen en processen om de effectiviteit ervan te beoordelen. We identificeren verbeterpunten en geven aanbevelingen voor het actualiseren van beleid.

Boek een kennismakingsgesprek

 

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?