In-company trajecten

Aligning vision and strategy

Direct in contact

Meer info of direct een in-company traject aanvragen?

Whatsapp: +31 6 83 80 53 50

Email: contact@drakenfruit.com

14 + 8 =

Over in-company trajecten

Wij weten als geen ander dat elke organisatie anders en uniek is. Daarom helpen we je graag verder met een traject dat helemaal is ingesteld op jullie leerbehoeften, organisatiecultuur, ambities en mogelijkheden.

Het proces

Dit is wat je kunt verwachten als je een in-company traject bij ons aanvraagt:
  • Je neemt contact met ons op. Stuur ons een appje, vul het contactformulier in of mail ons op contact@drakenfruit.com 

  • We sturen je een intake formulier. Op dat intake-formulier beantwoord je een aantal vragen over de behoefte van je organisatie. Zo helpen we jou bij het in kaart brengen van je behoeften en zorgen we ervoor dat we het intake gesprek zo goed mogelijk kunnen voeren.
  • We voeren het intake gesprek. Tijdens het intake gesprek verkennen we de ontwikkelbehoefte, gewenste resultaten, ambities en randvoorwaarden.
  • Eén van onze consultants maakt een voorstel. Op basis van het intake gesprek maken we een voorstel voor het in-company traject. In de meeste gevallen ontvang je een aantal opties in de offerte waar je uit kunt kiezen.
  • Je gaat akkoord! Wij vieren hier achter de schermen een feestje, en jullie hopelijk ook! We gaan namelijk samen een hele mooie reis maken. We zetten bij ons achter de schermen alles klaar om de laatste ‘puntjes op de i’ te zetten voor het traject, zoals: het inplannen van de momenten waarop we samen aan de slag gaan; het sturen van de vragenlijsten die ons helpen om trainingen, facilitation en coaching op de deelnemers af te stemmen; het invoegen van praktijkvoorbeelden in de trainingen die aansluiten bij jouw organisatie; en het voorbereiden van de evaluatieformulieren.
  • We maken er een prachtig traject van. Alles staat klaar en we gaan aan de slag met de kern. We helpen jullie ontwikkelen.
  • We evalueren de leeropbrengsten. Na afloop van het traject evalueren we het programma.  

Wij werken samen met Studio Stoofpot

Sommige maatwerktrajecten vragen om hele specifieke expertise. Voor die onderwerpen zetten wij ons netwerk in. Wij werken onder andere graag samen met inclusiebureau Studio Stoofpot
Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?