In het nieuwe jaar lanceren wij het D&I strategie abonnement. Een maandelijks abonnement vol diensten waarmee je strategisch werkt aan D&I binnen je organisatie. In het abonnement zit bijvoorbeeld:

 • D&I Kickoff sessie
 • D&I Visiesessie
 • Beleidscheck
 • Strategische aanbevelingen
 • Maandelijkse D&I consulting
 • Terugbliksessie
 • Jaarverslag
 • Onbeperkte deelname aan webinars en online lezingen
 • Maandelijks één onderwerp uitgelicht in ‘De Alignment’

Schrijf je in voor de wachtlijst om meer informatie te ontvangen over de diensten en kosten. Ben je na het ontvangen van de informatie geïnteresseerd? We nodigen organisaties één voor één uit om van start te gaan, op volgorde van de wachtlijst.

Let op, je moet je aanmelding nog bevestigen. Dat kan via de mail die je ontvangt.

MINI

Met dit abonnement heb je toegang tot onze online tools en webinars, en ontvang je ‘De Alignment’ maandelijks in je mailbox. Ons mini abonnement is een goede manier om te starten met je D&I reis, of om verder te leren. 

BASIS

Het basis abonnement is passend voor teams en organisaties die serieus aan de slag willen gaan met D&I en sociale rechtvaardigheid en aan het begin van deze reis staan. Met dit abonnement heb je alle voordelen van het mini abonnement, aangevuld met een kickoffstrategische aanbevelingen en emailsupport.

STANDAARD

Het standaard abonnement is geschikt voor teams en organisaties die serieus aan de slag willen gaan met D&I en sociale rechtvaardigheid en daar tijd en budget voor hebben vrijgemaakt. Dit abonnement geeft je alle voordelen van het basis abonnement, met daar bovenop een D&I visiesessie, D&I projectstartup, terugbliksessie en jaarverslag.

PRO

Het pro abonnement is voor teams en organisaties die grote en gedegen stappen willen zetten op alle lagen van de organisatie. Met dit abonnement heb je alle voordelen van het standaard abonnement, aangevuld met beleidschecks en maandelijkse consultancy

Online tools & webinars

Maandelijks breidt ons online aanbod uit met nieuwe webinars en/of tools. Je hebt toegang tot alle webinars en tools die we online aanbieden. De webinars en online lezingen zijn zowel live als on demand te volgen. Daarnaast kun je ze zo vaka terugkijken als je wil, zolang je abonnement actief is.

Voorbeelden van webinars:

 • Echte inspraak – over het betrekken van gemeenschappen
 • Een veilige werk- en/of leeromgeving creëeren door calling in en calling out

De Alignment

Elke maand ontvang je ‘De Alignment’ in je mailbox. In De Alignment wordt maandelijks een inclusie onderwerp uitgediept op het gebied van D&I en sociale rechtvaardigheid in organisaties. Hierdoor werk je actief aan het uitdiepen en verbreden van je kennis.

  De Kickoff

  De kickoff is een intakegesprek om in te schatten waar de groeimogelijkheden op het gebied van D&I liggen. TIjdens de kickoff gebruiken we onze tools om een inschatting te maken van in welke fase van inclusie je organisatie zich bevindt.

   Strategische aanbevelingen

   Naar aanleiding van de kickoff, de visiesessie en de projectstartup ontvang je een document met daarin strategische aanbevelingen voor je organisatie. De strategische aanbevelingen zijn geformuleerd op hoofdlijnen en zijn op maat gemaakt voor je organisatie. Aan de hand van het document weet je met welke strategieën je het komende jaar of de komende jaren als organisatie aan de slag kunt.

    Emailsupport

    Gedurende de abonnementsperiode ontvang je emailsupport van onze consultants. Per mail kun je jouw vragen stellen. Deze zullen we ook per mail beantwoorden.

     D&I visiesessie

     Tijdens de D&I visiesessie formuleren we de visie op D&I van jouw organisatie of team. Aan de hand van een aantal vaste onderdelen stellen we een visie op die als kompas fungeert voor alle vervolgstappen.

      D&I projectstartup

      Tijdens de D&I Project Startup werken we de ambities, doelen, resultaten, strategieën en activiteiten uit op het gebied van D&I voor het komende jaar. Het is een actieve sessie waarbij veel input, betrokkenheid en commitment van het team nodig is. Aan het einde van de dag ligt er een eerste versie van het projectplan.

       Terugbliksessie

       Aan het einde van het jaar wordt gereflecteerd op de ontwikkelingen van dat jaar. Er wordt teruggeblikt op de visie, het projectplan, de ingezette strategieën en de vragen die ter sprake zijn gekomen in de emailsupport. Er wordt gereflecteerd met als doel weer verder te kunnen groeien.

        Jaarverslag

        Aan het einde van het jaar ontvang je een D&I jaarverslag voor je organisatie. In het verslag zijn alle onderdelen opgenomen die in de sessie naar voren zijn gekomen: visie, ambities, doelen, strategieën, activiteiten, supportvragen, etc. Ook de informatie uit de terugbliksessie en de maandelijkse consulten wordt meegenomen. Met het jaarverslag kun je aan je organisatie en andere stakeholders laten zien wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van D&I.

         Beleidscheck

         Een inclusieve organisatie werkt aan een inclusief beleid. In het beleid wordt namelijk gewerkt aan structurele inclusie of rechtvaardigheid. Bij de beleidscheck lezen we mee in je beleidsstukken en geven we daar feedback op.

          Maandelijkse consultancy

          Maandelijks plannen we een consult in, zodat we de voortgang kunnen monitoren. Op deze manier kunnen we je ook goed adviseren als zich bijvoorbeeld incidenten voor doen of er een koerstwijziging nodig is.

           Plan een kennismakingsgesprek voor het bespreken van een abonnement


           Chat openen
           Hulp nodig?
           Hoi en welkom,
           Kunnen we iets voor je betekenen?