Word Ambassadeur

Vind jij het ook belangrijk dat de wereld gelijkwaardiger en rechtvaardiger wordt? Ben je er van overtuigd dat organisaties daar een belangrijke rol in (kunnen) spelen? Dan willen wij jou héél graag als ambassadeur!

Als Drakenfruit ambassadeur help je ons met het bereiken van onze missie en daar pluk je zelf ook de vruchten van!

Als wij verdienen, verdien jij met ons mee

In het kort:

» Je meld je aan als ambassadeur

» Wij checken je aanmelding

» We bevestigen je ambassadeurschap (als je voldoet aan onze voorwaarden)

» Jij maakt affiliate links aan en deelt deze met jouw netwerk (op welke manier dan ook)

» Als mensen via jou consulten boeken, zich inschrijven voor webinars, of een D&I abonnement nemen ontvang jij een percentage op je rekening!

Waarom een affiliate programma?

Wij willen werken aan een mooie(re) wereld. Een wereld waarin iedereen gelijkwaardig is. Een wereld die sociaal rechtvaardig is. En een wereld waarin we allemaal een mooi leven kunnen leiden. 

Als bedrijf met een sociaal rechtvaardige missie zetten wij ons in voor een betere positie van gemarginaliseerde groepen. En ja, dat betekent ook vooral een betere financiële positie

Ons affiliate programma is onze manier om het mes aan twee kanten te laten snijden:

1) Jij verdient een extra zakcentje

2) Je helpt ons bij het vinden van nieuwe klanten en het behalen van onze missie

Win-win!  

 

Oké, vertel me de details

Goed, let’s get down to business. Het werkt zo:

1 Je doet een aanvraag

Onder aan deze pagina kun je jouw aanmelding insturen. We willen een paar dingen van je weten: je naam, je emailadres, hoe we het beste met je in contact kunnen komen, je socials en vooral: waarom je mee wil doen aan dit affiliate programma. Dat laatste vinden we belangrijk omdat we ambassadeurs willen die ook écht geloven in wat we doen. Onze diensten en producten zijn misschien niet interessant voor iedereen. We willen zeker weten dat onze ambassadeurs weten waar we voor staan.

2 Wij beoordelen je aanvraag

We bekijken of je bij ons past op basis van de informatie die je met ons deelt. Daarbij kijken we vooral naar het volgende:

– onderschrijf jij onze visie en missie?

– vind jij diversiteit, inclusie en sociale rechtvaardigheid belangrijk?

Het is voor ons niet van belang hoe groot je (online) bereik is. Zodra we je aanvraag binnen hebben, krijg je binnen twee weken reactie.

3 We bevestigen je ambassadeurschap (als je voldoet aan onze voorwaarden)

Hebben we je positief beoordeeld? Geweldig! Dan bevestigen we je ambassadeurschap. Je hebt nu een account op onze website en kunt daar je eigen affiliate links maken. Je kunt ook precies zien: 

– hoeveel er is verkocht via jouw affiliate link en welke producten dat waren

– hoeveel commissie je hebt verdiend

– hoeveel bezoekers er via jou zijn gekomen

– hoe hoog je conversie is

– de details van je betalingen

4 Jij maakt affiliate links en deelt ze met jouw netwerk

Het maakt niet uit hoeveel of hoevaak je affiliate links aanmaakt en deelt. We vinden het vooral belangrijk dat je écht staat achter wat je deelt.

Verdien je geld

Elke keer als iemand via jou een consult boekt, een webinar volgt of een D&I abonnement afsluit, verdien jij een percentage. Het standaard percentage is 10%. Het is mogelijk dat er bij nieuwe producten andere percentages gelden of een vast bedrag. Dit weet je dan vóórdat je er een link voor maakt. Elke maand betalen we jouw commissie uit op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?