De fases van inclusie

In dit webinar duiken we in vijf fases van inclusie: onzichtbaar, bewustzijn, intentionele inclusie, strategische inclusie en cultuur van inclusie. Elke fase brengt zijn eigen kenmerken en dus uitdagingen met zich mee. 

 

Over dit webinar

Je wil dolgraag aan de slag met diversiteit, inclusie en sociale rechtvaardigheid. Maar je vindt het moeilijk om te bepalen waar je moet beginnen. 

In dit webinar leer je herkennen in welke fase jouw organisatie zich bevindt, zodat je strategieën kunt gaan inzetten die passen bij jouw fase. 

Specificaties

Eerstvolgende datum & tijd: on demand

Duur: 1 uur durend webinar

Standaard prijs: €75,-

Toegankelijkheid: Helaas kunnen wij (nog) niet direct ondertitelen. Heb je behoefte aan ondertiteling, een transcript, of andere oplossingen die het voor jou (beter) mogelijk maken om het webinar te volgen? Neem a.u.b. contact met ons op, zodat we ons aanbod kunnen verbeteren.

Wat je leert in dit webinar

Na dit webinar:

– Weet je weer waarom diversiteit en inclusie zo belangrijk zijn voor jouw organisatie én kun je dat communiceren met jouw collega’s

– Kun je herkennen in welke fase jouw organisatie zich bevindt

– Krijg je een idee van welke volgende stap jouw organisatie het beste kan zetten om inclusiever te worden

– Weet je welke veranderingen je kunt doorvoeren ten behoeve van échte inspraak

 

Dit webinar is voor jou als …

… je gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie

… je wel graag wíl werken aan een inclusievere organisatie, maar je niet goed weet waar je moet beginnen

Dit webinar is niet voor jou als …

… je dit onderwerp eigenlijk maar een hype vindt

… je niet bereid bent te reflecteren op je eigen handelen en je eigen positie

… je alleen kant-en-klaar antwoord wil hebben (Je krijgt wel handvatten, maar elke situatie is anders! Boek voor hulp een consult.)

 

Dit webinar wordt gegeven door: Kaylee Rosalina

Kaylee’s achtergrond ligt in de onderwijswetenschappen. Ze heeft zich gespecialiseerd op het kruispunt tussen leren & ontwikkelen, verandermanagement en sociale rechtvaardigheid

In haar werk combineert ze wetenschappelijke inzichten met praktijkervaring en persoonlijke inzichten. Ze is niet bang om de vinger op de zere plek te leggen en weet zich goed te bewegen door verschillende lagen in een organisatie. 

Kaylee heeft veel verschillende en uiteenlopende organisaties positief weten te beïnvloeden met haar kritisch-analytische blik en concrete adviezen.

Bekijk haar in actie:

Kaylee Rosalina

Kaylee Rosalina

Consultant

Webinar overview

 

1) Het belang van diversiteit, inclusie & sociale rechtvaardigheid

We staan stil bij waarom diversiteit, inclusie en sociale rechtvaardigheid zo belangrijk zijn voor organisaties. We kijken daarbij verder dan alleen de praktische redenen.

2) De vijf fases van inclusie

We doorlopen de vijf fases. Aan de hand van concrete kenmerken leer per fase hoe je kunt herkennen of jouw organisatie zich in deze fase bevindt. 

 

 

Extra

Bij het webinar ontvang je:

– gids ‘Echte inspraak’

– een handout van de presentatie

 

De fases van inclusie

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?