Marketing Materiaal - Cursus Inclusief Projectmanagement

Leerdoelen

Hoofdleerdoel: Aan het einde van de cursus heb je kennis en vaardigheden om je projecten inclusiever op te zetten, rekening houdend met belangrijke onderwerpen binnen de projectmanagement.

Subleerdoelen:

 • Je kunt beredeneren en uitleggen waarom het belangrijk is om projecten inclusiever te maken
 • Je begrijpt hoe de opdrachtgever invloed heeft op de mate van inclusie in je project
 • Je weet wat de rol van de projectleider is met betrekking tot inclusie en welke vaardigheden daarbij horen
 • Je kunt bepalen welke stappen je moet zetten met betrekking tot het projectteam om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn om de mate van inclusie in het project te verbeteren
 • Je kunt de probleemstelling op zo’n manier formuleren dat het inclusie ten goede komt
 • Je kunt het projectresultaat op zo’n manier formuleren dat het een inclusief projectresultaat wordt
 • Je kunt aan de hand van de projectaanleiding bepalen wat uitdagingen kunnen zijn met betrekking tot inclusie
 • Je kunt controleren of de doelstelling van het project in lijn is met wat je op het gebied van inclusie wil bereiken
 • Je kunt kritisch kijken naar je aannames over de gebruikers
 • Je kunt in kaart brengen welke randvoorwaarden er zijn voor het project, zodat het project inclusiever kan worden opgezet
 • Je kunt bepalen of de afbakening past bij je doel om het project inclusiever te maken

Instagram berichten

Alt-tekst: “Promotionele afbeelding met een roze achtergrond, met links een deel van een drakenfruit en rechts de tekst: ‘EN NU WIL IK EINDELIJK EENS ÉCHT DIE INCLUSIEVE STAPPEN ZETTEN’. Onder de kop staat een oproep tot actie over het vinden van betekenisvol werk dat bijdraagt aan een inclusievere wereld, met een verwijzing naar de cursus Inclusief Projectmanagement.”

Image description: “De afbeelding toont een levendige, promotionele grafische afbeelding met een heldere roze achtergrond. Aan de linkerkant is een stuk drakenfruit te zien, met de iconische roze schil en zwart-wit gespikkelde binnenkant. Het fruit is gedeeltelijk verborgen achter brede groene bladeren. Aan de rechterkant van de afbeelding staat een tekst in grote witte en zwarte letters die de lezer aanspoort om ‘echt inclusieve stappen te zetten’. Onder de kop wordt de wens uitgedrukt om werk te doen dat een positieve impact heeft op de wereld en bijdraagt aan een meer inclusieve samenleving. De tekst eindigt met een suggestieve vraag waar men kan beginnen, gevolgd door een kleinere tekst die de lezer uitnodigt om de cursus Inclusief Projectmanagement te overwegen, aangeduid met ‘Pssst: bijvoorbeeld bij onze cursus Inclusief Projectmanagement’.”

Alt-tekst: “Promotieafbeelding voor de ‘Cursus Inclusief Projectmanagement’ met een korte beschrijving van de cursus, die stelt dat inclusieve projecten beginnen bij het herkennen van uitdagingen voor inclusie en het vinden van oplossingen, met een nadruk op praktisch leren.”

Image description: “De afbeelding toont een minimalistische promotie voor de ‘Cursus Inclusief Projectmanagement’ tegen een effen lichtgrijze achtergrond. Centraal staat de cursustitel in grote, vetgedrukte, zwarte letters. Onder de titel staat een paragraaf die de focus van de cursus beschrijft: het herkennen van uitdagingen op het gebied van inclusie en het vinden van oplossingen. De tekst benadrukt dat de cursus niet alleen leert waar problemen liggen, maar ook hoe deze omgezet kunnen worden in kansen voor het project. Het ontwerp is schoon en professioneel, met de tekst als het belangrijkste element.”

Alt-tekst: “Afbeelding met tekst die de voordelen van de ‘Cursus Inclusief Projectmanagement’ benadrukt, zoals verbeterde samenwerking met opdrachtgevers, projectleiderschap, teamfocus, probleemanalyse, resultaatformulering en de opzet van het gehele project.”

Image description: “De afbeelding toont een grafisch vormgegeven lijst met voordelen van een cursus, gepresenteerd tegen een lichtgrijze achtergrond met twee overlappende cirkelvormige elementen in licht- en donkergrijs. De tekst, gecentreerd en in een groot, vet lettertype, verklaart dat de ‘Cursus Inclusief Projectmanagement’ je zal helpen bij het verbeteren van verschillende aspecten van projectmanagement. Dit omvat de samenwerking met opdrachtgevers, de insteek als projectleider, de focus van het projectteam, de analyse van de probleemstelling, de formulering van het projectresultaat, en de opzet van het hele project. De opsomming gebruikt dubbele chevrons als bullet points voor elk genoemd voordeel.”

Alt-tekst: “Informatiekaart tegen een cactusachtergrond die de inhoud van een online cursus op DRAKENFRUIT.COM beschrijft, met 39 lessen, 1 uur video, ondertiteling en transcripten, 17 digitale tools, zelfgekozen tempo en een certificaat bij voltooiing.”

Image description: “De afbeelding toont een witte rechthoekige informatiekaart met een roze kader, geplaatst tegen de achtergrond van een cactusplant. Bovenaan de kaart is een illustratie van een drakenfruit. De kaart vermeldt wat deelnemers kunnen verwachten van de online cursus aangeboden op DRAKENFRUIT.COM. Het omvat 39 lessen, 1 uur aan video-inhoud, ondertiteling en transcripten beschikbaar voor die video’s, 17 digitale tools om direct te gebruiken, de mogelijkheid om te leren in je eigen tempo en op je eigen gekozen moment, en een certificaat bij voltooiing van de cursus. De tekst is overzichtelijk gepresenteerd in een moderne, leesbare lettertype, en benadrukt de belangrijke verkooppunten van de cursus.”

Instagram stories

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?