Voor organisaties die vastberaden zijn om hun Diversiteit & Inclusie reis een succes te maken

Deskundige begeleiding en inhoudelijke expertise door middel van tools, webinars en stap-voor-stap begeleiding.

Stappen die bij jouw organisatie passen

Bij Drakenfruit geloven we dat diversiteit en inclusie essentieel zijn voor elke organisatie. We begrijpen echter dat het aanpakken van dit complexe onderwerp een uitdaging kan zijn. Daarom staan we klaar om je te begeleiden op een inspirerende en uitdagende reis naar een inclusieve(re) organisatie

Dat doen we met stappen en in een tempo passend bij jouw organisatie met ons strategie abonnement.

Onze abonnementen zijn speciaal ontworpen voor organisaties die D&I serieus willen aanpakken, maar niet precies weten waar te beginnen of hoe ze duurzame stappen kunnen zetten. We begrijpen de behoefte aan duidelijkheid, richting en ondersteuning. Daarom bieden we niet alleen deskundige begeleiding, maar delen we ook waardevolle kennis, tools en webinars om je te helpen je pad uit te stippelen.

Met onze expertise en ervaring zetten we in om je te helpen bij het navigeren door de uitdagingen, het overwinnen van obstakels en het benutten van de kansen die diversiteit en inclusie bieden.

Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde organisatie die een nieuwe impuls wil geven aan de inclusie-initiatieven, onze abonnementen bieden de ondersteuning die je nodig hebt om tastbare vooruitgang te boeken. We staan naast je terwijl je organisatie transformeert, zodat je bijdraagt aan positieve verandering en een rechtvaardigere wereld.

Neem de eerste (of volgende) stap op jouw reis naar inclusie. Ontdek onze abonnementen en bereid je voor op een prachtige ontwikkeling.

 

Voordelen van een D&I strategie abonnement

Continue toegang tot expertise: Je hebt 24/7 toegang tot al ons materiaal. Je kunt aan de slag met webinars, tools, templates, informatieve blogs, en nog veel meer!

 

Voortdurende ondersteuning. Afhankelijk van de abonnementskeuze heb je toegang emailondersteuning, terugblikbijeenkomsten of maandelijkse coaching/consultancy. Zo kunnen we je altijd helpen op het moment dat jij het nodig hebt, want een inclusiereis is nou eenmaal onvoorspelbaar! We staan voor je klaar.

 

Strategische aanpak. Met onze abonnementen werk je aan een strategisch inclusieplan. Zo weet je zeker dat je geen losse activiteiten gaat doen die niet op elkaar aansluiten of misschien zelfs averechts werken.

 

Duurzaam partnerschap. De langere samenwerking is positief voor de continuïteit van jouw D&I-strategie en initiatieven. Zo voorkom je dat er gaten ontstaan door telkens met verschillende consultants te werken op projectbasis. Ook kunnen onze consultants door een duurzaam partnerschap. 

Kostenbesparing. Met ons abonnement bespaar je kosten. Véél kosten. We zorgen ervoor dat je geen stappen zet die je later weer moet terudraaien. Ook hoeven je medewerkers die verantwoordelijk zijn voor D&I niet zelf op zoek naar alle kennis (want we weten, tijd is geld!).  En dan krijg je ook nog eens flinke korting op al onze diensten! Onze abonnementen schelen je dus een hoop tijd en geld.

MINI

Met dit abonnement heb je toegang tot onze online tools en webinars, en ontvang je ‘De Alignment’ maandelijks in je mailbox. Ons mini abonnement is een goede manier om te starten met je D&I reis, of om verder te leren. 

BASIS

Het basis abonnement is passend voor teams en organisaties die serieus aan de slag willen gaan met D&I en sociale rechtvaardigheid en aan het begin van deze reis staan. Met dit abonnement heb je alle voordelen van het mini abonnement, aangevuld met een kickoffstrategische aanbevelingen en emailsupport.

STANDAARD

Het standaard abonnement is geschikt voor teams en organisaties die serieus aan de slag willen gaan met D&I en sociale rechtvaardigheid en daar tijd en budget voor hebben vrijgemaakt. Dit abonnement geeft je alle voordelen van het basis abonnement, met daar bovenop een D&I visiesessie, D&I projectstartup, terugbliksessie en jaarverslag

PRO

Het pro abonnement is voor teams en organisaties die grote en gedegen stappen willen zetten op alle lagen van de organisatie. Met dit abonnement heb je alle voordelen van het standaard abonnement, aangevuld met beleidschecksmaandelijkse consultancy

De diensten

De volgende diensten zijn opgenomen in één of meerdere abonnementen

<a href="https://www.flaticon.com/free-icons/order" title="order icons">Order icons created by SBTS2018 - Flaticon</a>

Online portaal met tools en webinars

Maandelijks breidt ons online aanbod uit met nieuwe webinars en/of tools. Je hebt toegang tot alle webinars en tools die we online aanbieden. De webinars en online lezingen zijn zowel live als on demand te volgen. Daarnaast kun je ze zo vaak terugkijken als je wil, zolang je abonnement actief is.

Calendar icons created by Freepik - Flaticon

De Alignment

 Elke maand ontvang je ‘De Alignment’ in je mailbox. In De Alignment wordt maandelijks een inclusie onderwerp uitgediept op het gebied van D&I en sociale rechtvaardigheid in organisaties. Hierdoor werk je actief aan het uitdiepen en verbreden van je kennis.

<a href="https://www.flaticon.com/free-icons/questionnaire" title="questionnaire icons">Questionnaire icons created by berkahicon - Flaticon</a>

De Kickoff Sessie

De kickoff is een intakegesprek om in te schatten waar de groeimogelijkheden op het gebied van D&I liggen. Tijdens de kickoff gebruiken we onze tools om een inschatting te maken van in welke fase van inclusie je organisatie zich bevindt. Ook maken we afspraken over wat voor jullie goede begeleiding is en hoe we achteraf succes kunnen meten.

<a href="https://www.flaticon.com/free-icons/order" title="order icons">Order icons created by SBTS2018 - Flaticon</a>

Strategische Aanbevelingen

Naar aanleiding van de kickoff sessie (en eventueel de visiesessie en de projectstartup) ontvang je een document met daarin strategische aanbevelingen voor je organisatie. De strategische aanbevelingen zijn geformuleerd op hoofdlijnen en zijn op maat gemaakt voor je organisatie. Aan de hand van het document weet je met welke strategieën je het komende jaar of de komende jaren als organisatie aan de slag kunt.

Calendar icons created by Freepik - Flaticon

Emailsupport

Gedurende de abonnementsperiode ontvang je emailsupport van onze consultants. Per mail kun je jouw vragen stellen. Deze zullen we ook per mail beantwoorden. Dit kunnen zowel vragen zijn over D&I in het algemeen, als vragen specifiek gericht op jouw organisatie.

<a href="https://www.flaticon.com/free-icons/questionnaire" title="questionnaire icons">Questionnaire icons created by berkahicon - Flaticon</a>

De D&I Visiesessie

Tijdens de D&I visiesessie formuleren we de visie op D&I van jouw organisatie of team. Aan de hand van een aantal vaste onderdelen stellen we een visie op die als kompas fungeert voor alle vervolgstappen.

<a href="https://www.flaticon.com/free-icons/order" title="order icons">Order icons created by SBTS2018 - Flaticon</a>

De D&I Projectstartup

Tijdens de D&I Project Startup werken we de ambities, doelen, resultaten, strategieën en activiteiten uit op het gebied van D&I voor het komende jaar. Het is een actieve sessie waarbij veel input, betrokkenheid en commitment van het team nodig is. Aan het einde van de dag ligt er een eerste versie van het projectplan.

Calendar icons created by Freepik - Flaticon

De Terugbliksessie

Aan het einde van het jaar wordt gereflecteerd op de ontwikkelingen van dat jaar. Er wordt teruggeblikt op de visie, het projectplan, de ingezette strategieën en de vragen die ter sprake zijn gekomen in de emailsupport. Er wordt gereflecteerd met als doel weer verder te kunnen groeien.

<a href="https://www.flaticon.com/free-icons/questionnaire" title="questionnaire icons">Questionnaire icons created by berkahicon - Flaticon</a>

Het Jaarverslag

Aan het einde van het jaar ontvang je een D&I jaarverslag voor je organisatie. In het verslag zijn alle onderdelen opgenomen die in de sessie naar voren zijn gekomen: visie, ambities, doelen, strategieën, activiteiten, supportvragen, etc. Ook de informatie uit de terugbliksessie en de maandelijkse consulten wordt meegenomen. Met het jaarverslag kun je aan je organisatie en andere stakeholders laten zien wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van D&I.

<a href="https://www.flaticon.com/free-icons/order" title="order icons">Order icons created by SBTS2018 - Flaticon</a>

Beleidschecks

Een inclusieve organisatie werkt aan een inclusief beleid. In het beleid wordt namelijk gewerkt aan structurele inclusie of rechtvaardigheid. Bij de beleidscheck lezen we mee in je beleidsstukken en geven we daar feedback op.

Calendar icons created by Freepik - Flaticon

Maandelijkse Consultancy

Maandelijks plannen we een consult in, zodat we de voortgang kunnen monitoren. Op deze manier kunnen we je ook goed adviseren als zich bijvoorbeeld incidenten voor doen of er een koerswijziging nodig is.

Investering

FAQ

FAQ

Ik twijfel over welk abonnement bij ons past, kunnen jullie daarbij helpen?

Jazeker! Plan een kennismakingsgesprek in zodat we samen kunnen kijken naar welke abonnementsvorm het best past bij jouw organisatie. 

Kan ik de diensten in het abonnement ook los afnemen?

Dat kan zeker! Je kunt kiezen voor losse diensten, of we kunnen een heel maattraject opstellen op basis van je behoeften. In de abonnementen zit wel een flinke korting op de losse diensten, omdat we een manier van werken hebben opgesteld die het voor ons mogelijk maakt om onze klanten goed te bedienen. Het is dus mogelijk dat je bij losse afname uiteindelijk wel duurder uit bent. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen we dit abonnement ook in het Engels afsluiten?

Ja, vanaf binnenkort is dat mogelijk!

Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Gebruik de WhatsApp knop op deze pagina of stuur een mailtje naar contact@drakenfruit.com

Vraag de specificaties aan

Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi en welkom,
Kunnen we iets voor je betekenen?